Producator

Pentru ca noi oferim calitate Toate masinile CNC produse sunt proiectate pentru functionare in mediu industrial. Acestea sunt solide pentru a rezista loviturilor accidentale (de ex. stivuitor, pod rulant) si a reduce vibratiile in timpul functionarii.
Batiul masinilor CNC produse de noi este fabricat din profile de otel cu IMBINARE PE SURUBURI, complet demontabil. Utilizam numai ghidaje de calitate si suruburi cu bile sau axe liniare cu surub cu bile capsulate, servomotoare si motoare de calitate superioara.

Noi oferim intotdeuna solutii complete. In pretul masinii este inclus tot ceea ce aveti nevoie pentru exploatarea acesteia, fara costuri ascunse. Toate masinile CNC produse de noi sunt insotite de software CAD/CAM specializat si performant
In pret este inclusa scolarizarea operatorului si scolarizarea programatorului (inginerului) dar si asistenta tehnica pentru realizarea primelor piese.
Noi oferim clientilor nostri asistenta tehnica, indicatii si sfaturi competente privind tehnologia de fabricatie si metode alternative de fabricatie pe toata durata de utilizare a echipamentului (chiar si dupa 10 ani!).
pentru ca noi oferim mentenanta si service rapid
Pentru ca stim cat este de important ca masina dvs. sa functioneze atunci cand aveti nevoie, noi oferim planuri de mentenanta (mentenanta poate fi realizata de client sau de noi) si service rapid si eficient. Intotdeuna avem consumabile si piese de schimb originale pe stoc pentru toate masinile produse de noi. Astfel, orice defectiune poate fi remediata in cel mai scurt timp pentru ca dvs. sa puteti utiliza masina atunci cand este necesar, fara timpi de asteptare. pentru ca avem cei mai buni specialisti

Prin fabricarea de comenzi numerice, componente si masini CNC in Romania sustinem, ca si dvs., economia nationala. Contribuiti si dvs. la aceasta prin achizitionarea de echipamente performante fabricate in Romania!
Operatiunea de taiere cu plasma de inalta precizie prezinta multiple avantaje fata de alte procedee termice de debitare mecanizata a tablelor. Pe de o parte productivitatea este mult marita fata de oxigaz sau plasma conventionala iar fata de laser putem aminti versatilitatea (grosimi debitate intre 1mm si 40mm fata de maxim 20 mm pentru laser) si investitia initiala mult mai mica. Echipate cu surse de plasma de inalta precizie de la producatori consacrati in domeniu (Kjellberg HiFocus si Hypertherm HPR) aceste aparate taiere cu plasma asigura viteza, precizie si costuri reduse de exploatare.
Constructie robusta calitate superioara a taierii, rezultate consistente debitare intre 1mm si 40 mm in otel, aluminiu si inox
Masina de taiat cu plasma CNC este un echipament cu precizie ridicata si o interfata accesibila si, de asemenea, este foarte eficient. Masina-unealta CNC de taiat metal cu plasma are baza si coloana sudate foarte bine care asigura stabilitatea echipamentului si executarea fara torsiune.

Aplicabilitate | Utilizare


Masina de taiat cu plasma CNC este folosita pe o scara variata in constructia de masini, echipamente, industria de prelucrare metal, industria mecanica datorita raportului calitate-pret.
Pozitionarea axelor se realizeaza electronic. Printr-o interfata USB se realizeaza transmiterea datelor.

Sunt foarte ușor de utilizat, sunt ecologice si au un confort ridicat în întreținere. Recomandari | Avantaje
Masina de taiat metal cu plasma CNC este ideala pentru otel, aluminiu, otel galvanizat, titan etc. Este prevazuta cu Software CAD/CAM ArtCAM lucru ideal pentru crearea programelor de prelucrare pentru aplicatii din industria prelucrarii mobilierului, design interior, instalatii etc.

Dimensiunile pe axele x si y pot fi costumizate in functie de necesitatile clientului. Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debitarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

Echipamentul este foarte flexibil in ceea ce priveste interventiile in ciclul de prelucrare.
Inainte sa achizitionati o masina de taiat cu plasma CNC trebuie sa analizati operatiile pe care doriti sa le executati cu acest echipament si costuile care sunt implicate.

Un avantaj important care se poate realiza cu aceste utilaje este debitarea rapida a diferitelor materiale