DESPRE NOI

Executie si transport hale industriale Pitesti

Romascanu Metal Construct SRL are ca obiect de activitate confectii hale industriale, comerciale, agricole, cladiri de birouri si civile.

Romascanu Metal Construct SRL cuprinde atat executia propriu-zisa a structurii metalice cat si servicii conexe: fundatii & pardoseli, montaj panouri, montaj strucuri metalice, amenajari interioare si exterioare.

Putem furniza hale metalice demontabile de diferite dimensiuni din stoc sau pe baza de comanda.

Flexibilitate oferita de Romascanu Metal Construct SRL fata de clienti, asigura o colaborare fluenta , rapida si prompta.

Lucrarile efectuate de Romascanu Metal Construct SRL pot fi atat in antrepriza totala cat si in sub antrepriza multumita seriozitatii colaboratorilor nostri..

VIZIUNEA NOASTRA

Romascanu Metal Construct SRL doreste sa devina solutia ideala pentru clientii in domeniul constructiilor de hale industriale, comerciale dar si civile. Catre acest obiectiv compania se angajeaza intr- o colaborare etica si eficienta cu furnizorii nostri prin intermediul unei echipe omogene si unidirectionale avand ca scop principal oferirea raportului maxim de calitate – pret – timp de executie.

MISIUNEA NOASTRA

Romascanu Metal Construct SRL urmareste in plan principal satisfacerea nevoilor clientilor prin cladirea unei relatii serioase si de lunga durata bazata pe performanta, calitate, siguranta, flexibilitate si integritate. Compania realizeaza aceasta misiune prin indeplinirea obiectivelor instrumentate de piata in care activeaza: · Eficientizarea continua a proiectelor la fiecare stadiu aferent ( proiectare, executie si montaj). · Colaborare productiva in plan vertical si orizontal cu partenerii si furnizorii nostrii.

VALORILE NOASTRE

In scopul realizarii viziunii si misiunii noastre, filosofia companiei Romascanu Metal Construct SRL are la baza cladirea unor valori si aptitudini atat fata de angajatii si colaboratorii nostri cat si fata de clientii nostri. Oameni Recompensam seriozitatea si performanta oferita de resursele umane angajate in derularea proiectelor, atat celor din board-ul de conducere cat si celor din productie. Impreuna, formam un colectiv omogen, performant si eficient menit realizarii misiunii si viziunii noastre. Prin promovarea unui ambient de lucru sigur si pozitiv, Romascanu Metal Construct SRL obtine rezultate superioare recunoscute de partenerii si clientii nostri in toate domeniile de activitate, principale sau secundare.
Romascanu Metal Construct SRL reuseste sa aduca acest aport inovator prin intermediul proiectarii unice de structuri din profile ajurate cu un consum minim de material. Seriozitate si Flexibilitate Intelegem ca nevoile clientilor nostri sunt variate si unice. Pentru acest lucru, Romascanu Metal Construct SRL promoveaza atat la nivel intern organizational cat si extern o abordare flexibila si serioasa in orice tip de relatie. Avem abilitatea de a ne adapta la nevoile clientilor nostri, pastrand in acelasi timp promptitudinea raspunsului nostru. Incredere si Dependabilitate Compania poseda o gama larga de expertiza tehnologica si de proiectare care ne permite sa cream un context de siguranta a produselor si serviciilor noastre pentru client dar si pentru cei in contact indirect cu ele (mediul si societatea).

Compania apreciaza metodele de tranzactionare si relationare oferite de colaboratorii nostri prin asumarea unei pozitii responsabile financiar si social in relatiile contractuale cu partenerii si clientii nostri. Inovare si Eficienta Echipa de proiectare si manageriere a colectivului de productie s-a format avand la baza dorinta de imbunatatire a produselor oferite. Inginerii nostri reusesc la fiecare proiect sa ofere solutii optime pentru un consum redus de materiale si timpi de executie minimi.
Multumirea Clientilor Prin prizma valorilor impuse de Romascanu Metal Construct SRL la nivel organizational intern, clientii nostri beneficiaza de servicii si produse la un nivel de calitate optim cerintelor lor. Romascanu Metal Construct SRL activeaza in piata constructiilor cu scopul final de satisfacere al clientilor prin intemediul a doua directii. Prima, compania aplica metode de control si testari constante ale produselor si serviciilor oferite de la stadiul incipient pana la cel de post-finalizare. A doua, Romascanu Metal Construct SRL progreseaza in relatiile cu clientii doar in urma aprobarii definitive a lor, respectand in orice moment schimbarile sau dorintele acestora.

Constructii hale metalice in Pitesti de cea mai buna calitate

Productie Hale metalice profesionale si cu tehnhologie de ultima ora
Executie hale metalice urmarind cele mai noi standarde

Transport hale metalice cu vehicule specializate
consultanta pentru proiectare avand in spate experienta noastra

Suntem impreuna pana la finalizarea proiectului si ne asiguram de calitatea prestata. Experienta ne face sa fim increazatori in puterile si resurele noastre. Constructii Hele metalice inseamna satisfactie 100% al clientului.