DESPRE NOI

Romascanu Metal Construct este o firma romaneasca, infintata in anul 2014. Detinem o vasta experienta in domeniul constructiilor de hale comerciale sau industriale pe structura metalica.

Romascanu Metal Construct transpune in realitate diverse proiecte, iar calitatea sta la baza tuturor activitatilor noastre.

OBIECTIVELE NOASTRE


Compania noastra are ca obiectiv principal satisfacerea cerintelor clientilor printr-o gama larga de servicii, la termenele de executie convenite si in conditiile respectarii cerintelor legale si normativelor din domeniu. Urmarim continuu imbunatirea managementului calitatii, urmarind si sustinand in activitatea noastra folosirea optima a resurselor. Totodata, ne implicam in permanenta in protejarea mediului inconjurator si in imbunatatirea performantelor de lucru ale angajatilor nostri.
Pentru a deveni lider pe piata constructiilor de hale cu diverse aplicatii, in mod continuu, compania noastra adopta idei noi, investind in resurse, implementand tehnologii noi si folosind materiale de ultima generatie, cu scopul final de a realiza constructii la standarde ridicate de calitate.

Constructii hale metalice in Pitesti de buna calitate

Productie hale metalice profesionale cu tehnologie de ultima ora.
Montaj hale metalice urmarind standardele in vigoare

Suntem impreuna pana la finalizarea proiectului si ne asiguram de calitatea prestata. Experienta ne face sa fim increzatori in puterile si resursele noastre. Romascanu Metal inseamna calitate.